BESØG OS PÅ FACEBOOK +45 97 33 89 00 beachbowl@gmail.com

Festmenu 3

Forretter, vælg mellem

Fisketallerken med røget laks, dampet brosmefilet, jomfruhummerhaler og rejer. Hertil løgrogn og pikant dressing, flutes og smør.

Tårn af grøn lakseroulade. Koldrøget laks rørt med fed rygeost og ramsløg, på bund af bagt spinat. Serveret på babysalater, hertil limecreme flutes og smør.

Dampet rødtunge på sauterede rodfrugter med hollandaisesauce.

Stegt perlehønebryst på ristede østershatte med portvinssky og lunt brød.

Hovedretter, vælg mellem

Helstegt oksemørbrad med sauté af svampe, løg og bacon. Bagt kartoffel, rødvinssauce, samt årstidens grønt.

Vildsvinefilet med bagte urter, marineret rødkålssalat og bagt kartoffelmos. Hertil rødvinssauce.

Helstegt kalvemørbrad med svampevariation, årstidens grønt, råstegte kartofler og madeirasky.

Ovnbagt helleflynder på glaserede skorzonerrødder med kartoffelkage og hollandaisesauce.

Dessert, vælg mellem

Dessertbord m/frugttærter, brownies og is.

Desserttallerken m/is, kage og frisk frugt.

Chokoladetrilogi af hjemmelavet kage, parfait og mousse.

Stor kagebuffet med forskellige kager, samt rørt is med toppings og frisk frugt.

Gateau au choclat med bourbon vaniljeis og råsyltede bær.

Pris per kuvert kr. 388,- (Min. 20 kuverter).

Copyright © Beach Bowl A/S Personale login