BESØG OS PÅ FACEBOOK +45 97 33 89 00 beachbowl@gmail.com

Festmenu 2

Forretter, vælg mellem

Cremet jordskoksuppe med sprød bacon og purløg

Indbagt laks på sprød salat med kæmpe rejer svøbt i bacon. Hertil hummersauce og flutes.

Kold torskeanretning med rejer, asparges og dilddressing. Hertil flutes og smør.

Indbagt laks serveret på sprød salatbund m. asparges, hertil dild dressing flutes og smør.

Spansk seranoskinke på sprød salat med pesto, parmesanost, flutes og smør.

Hovedretter, vælg mellem

Helstegt kalveryg med ristede champignons, årstidens grøntsager, kartoffelroulade og portvinssauce.

Stegt perlehøne med ristede østershatte, grill tomat, forårsløg, bagte rødløg, krydrede smørstegte kartofler og portvinssky.

Stegt dyrekølle med rødvinsglaserede perleløg, timiankartofler, årstidens grønt og vildtsauce.

Dampede torskeloins m. ristet bacon, hakkede æg, rødbeder, kapers, saltkartofler og senneps sauce.

Helstegt oksefilet med grilltomat, smørdampet broccoli og sauterede rodfrugter samt bagt kartoffel. Hertil rødvinssauce.

Dessert, vælg mellem

Fem gamle desserter.

Hjemmelavet isroulade af marcipan, nougat og vanilleis. Hertil syltede kumquats og orangecoulis.

Mørdejsskal m/creme, brombær og italiensk marengs. Hertil brombærcoulis og vanilleis.

Rabarbertærte med sorbet is

Pris per kuvert kr. 318,- (Min. 20 kuverter).

Copyright © Beach Bowl A/S Personale login